تشخیص باتری قلمی سالم: باتری قلمی ابزاری است که در هر وسیله دیجیتالی باعث ایجاد عکس العمل میشود. بسیاری از ابزارهای اطراف ما از جمله ساعت، اسباب بازی، ترازو و… انرژی خود را از باتری میگیرند. باتریها برای کارکرد، انرژی شیمیایی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکنند. بسیاری از افراد بر این باورند که اگر باتری را در داخل آب جوش قرار دهیم شارژ میشود. در رابطه با شارژ باطری قلمی با آب جوش باید به شما بگوییم که این کار معقول نبوده و حتی در برخی موارد ممکن است منجر به بروز خطرات شود. بنابراین بهتر است که از شارژ باطری قلمی با آب جوش صرف نظر کرده و برای تامین میزان نیروی مورد نیاز برای کارکرد دستگاه دیجیتالی خود بهتر است که مجدد باطری خریداری کنید.
کاهش عمر و قدرت باتری قلمی یکی از واقعیتهایی است که نمیتوان از آن فرار کرد. بنابراین هیچ یک از روشها از جمله شارژ باطری قلمی با آب جوش نمیتواند از کاهش قدرت باتری جلوگیری کرده و یا آن را مجدد شارژ کند. در صورتی که مصرف باطری بالایی دارید بهتر است که با خرید باطری قلمی شارژی بتوانید مجدد این باطریها را شارژ نمایید. از طرفی برخی از برندهای باطری کیفیت بالایی دارند و میتوانند تا مدتها برای شما کارکرد داشته باشند. بنابراین خرید باطری قلمی از فروشگاههای معتبر میتواند عمر طولانیتری برای این محصول رقم بزند.
نحوه تست باتری قلمی با پرتاپ
هنگامی که باتری یک ابزار همچون ساعت روی دیوار تخلیه میشود، به طور معمول چندین باتری قدیمی در کمدها وجود دارد که مشخص نیست کدام یک از آنها قابل استفاده بوده و کدام یک به پایان عمر خود رسیده است. به منظور تشخیص باتریهای سالم که قدیمی هستند، روش سادهای وجود دارد که در ادامه به بررسی آن میپردازیم. مناسبترین روش برای کسب اطلاع از این مسئله، به کارگیری دستگاه تست باتری است که به کاربر اطلاع میدهد باتری چه میزان توان دارد، اما به طور معمول دسترسی به این گونه دستگاهها برای همگی امکانپذیر نیست.
راهکاری که تقریبا برای کلیه باتریها مفید است و با دقت مطلوبی میزان سلامت باتری را مورد اندازهگیری قرار میدهد، انداختن باتری میباشد. باتری که سالم است را چنانچه به زمین بیاندازید، پس از برخورد با زمین، بلند نمیشود. اما باتریهای تخلیه شده، بعد از برخورد با زمین همچون توپ مجدد به هوا بلند خواهند شد. داخل باتریهای سالم مادهای تحت عنوان زینک متال وجود داشته و در باتریهای سالم یک نوع سنگینی ایجاد میکند که اجازه بلند شدن باتری بعد از برخورد با زمین نمیدهد.
هنگامی که الکتریسیته توسط باتری تولید شده و به اصطلاح تخلیه میشود، زینک متال به زینک اکسید تبدیل شده و همین مسئله موجب میشود تا داخل باتری همچون فنر عمل نموده و بعد از برخورد با زمین مجدد به هوا میپرد.
بدون دیدگاه